Благодарствен адрес

ДО
ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР
НА „МБАЛ-ТУТРАКАН“ ЕООД
ДР БОГОМИЛ БОЙЧЕВ

БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС

УВАЖАЕМИ ДОКТОР БОЙЧЕВ,

С дълбока благодарност и уважение се обръщам към Вас и към лекари от МБАЛ-Тутракан, на които доверих живота и здравето си. На 17.04.2020г. бях приета в АГО на МБАЛ Тутракан и прегледана от д-р Павел Ангелов, след което по спешност ми бе извършена операция (за остър перитонит и киста) от екип от лекари-д-р Богомил Бойчев, д-р Павел Ангелов и д-р Даниела Николова. Благодаря на Вас и на всички медицински сестри в операционната зала, които направиха повече от необходимото, за да съм жива и здрава днес.

През целият си пет дневен престой в Отделението по анестезиология и интензивно лечение получавах денонощно грижи от целият медицински персонал и затова искам да изкажа своята признателност и благодарност към д-р Даниела Николова и всички медицински сестри и санитари от отделението.

Благодаря и на д-р Тошко Цаков-началник на Отделение по хирургия, който всеки ден от престоя ми в ОАИЛ, следеше състоянието ми.

Продължавайте със същата неизчерпаема сила, енергия и професионализъм да се грижите за здравето и да се борите за живота на хората. С Вашата всеотдайност, авторитет, компетентност, доброта и отзивчивост и благодарение на Вашия неуморен труд, Вие сте еталон за подражание, защото да бъдеш лекар е призвание и дар от Бога за хора като Вас- с огромни сърца. Защото да оказваш безкористна помощ е достойно, а да се справяш с болката е чудодейно.

Бъдете все така съвестно отдадени на своите пациенти и  нека силите,
съпричастността, търпението и любовта към хората никога не Ви напускат. Вашите огромни усилия гарантират запазването на най-висшата ценност – човешкия живот. Не спирайте да дарявате надежда на онези като мен, които наистина имат нужда от Вас!

Благодаря Ви за труда и грижите! Бъдете все така отговорни, добри и сърдечни хора! Желая Ви здраве, стремеж към усъвършенстване, сила и енергия в живота!

12.05.2020г.

гр. Силистра 

 С уважение:

Мирослава Здравкова